januari 2018
M D W D V Z Z
« okt    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Categorie
Archief

PostHeaderIcon Familiefoto.

Ik ga weer eens foto’s maken. Deze keer van mama, papa en Jerke. Allemaal tegelijk op de foto en zeg Lisa!

PostHeaderIcon Bloemen potten.

Ik kan mama goed helpen. Deze keer gaan we de bloemen in de potjes doen. Ze zijn voor mijn huisje die buiten staat. Ik kan ze dan zelf water geven. Ook dat kan ik heel goed.

PostHeaderIcon Familie

Voor opa en oma hebben we een foto gemaakt van de hele familie. Wij staan hier staan met mama en papa, onze nichtjes en met oom Norbert en tante Carla op de foto. Ook is er een foto gemaakt met alle kinderen erop.

PostHeaderIcon Knippen

Kijk eens hoe goed ik kan knippen! Ik heb een blauw schaartje, maar die is niet zo scherp en omdat het zo goed gaat, mag ik van mama met de oranje schaar knippen.

PostHeaderIcon Pasen: opa en oma op bezoek.

Opa en oma kwamen met Pasen op bezoek. Ze hebben met mij gespeeld, Jerke een flesje gegeven en gezellig met ons meegegeten.

. Jerke heeft een Bobokonijn gekregen en ik een groene Paashaas van porselein. Daar moet ik wel heel voorzichtig meedoen, want het kan kapot gaan. Mama heeft de Paashaas op de vensterbank gezet. Hij staat op een mooi plekje!

PostHeaderIcon Herfst in de lente, herfst met pasen.

Wat is het steeds slecht weer. Regen, wind en koud. Het houdt maar niet op.  Sneeuw, bruine herstblaadjes op een hoop en dat in de lente, rond Pasen. Dat moet wel een bijzonder weertje zijn dat mama hier een foto van maakt.

PostHeaderIcon Verven.

Wat is verven toch leuk. Vieze handen, dat vind ik helemaal niet erg! Leuk dat ik met mijn handen ook kan verven. Op het blaadje zie ik mijn handen terug. Dat is toch wel erg grappig!

PostHeaderIcon Paaskoekjes versieren.

Samen met mama heb ik ook nog paaskoekjes versierd. Ik vond het wel erg leuk om de koekjes met hagelslag te versieren. Later heb ik het koekje lekker opgesmuld.

PostHeaderIcon Eieren zoeken in de binnentuin.

Ieder jaar mogen de kinderen eieren gaan zoeken in de binnentuin. Nu ben ik groot genoeg om mee te doen. De kleine kinderen mochten grote paaseieren zoeken en de grote kinderen kleine paaseieren. Samen met mama heb ik er drie gevonden. Volgend jaar doen we weer mee.

PostHeaderIcon Pasen 2013.

Mama heeft de eieren gekookt en ik mocht ze versieren met waterverf. Dit vond ik wel lastig. De andere eieren heb ik met stift versierd. Met mama ben ik ook nog op stap geweest. Vlakbij de winkels was er iets georganiseerd, waarbij je op luchtkussens mocht springen en je kon met  Duplo spelen. De Paashaas was er ook. Hij was wel lief en deelde paaseitjes uit, maar hij was wel eng.

Categories
Links: